Van de Techniekmachines van Wuxiketong de Vervaardigingsco., Ltd. 

 

 

Thuis

Wuxi Ketong Engineering Machinery Manufacture Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Bouw materiële Hijswerktuigen voor verkoop
Van goede kwaliteit Bouw materiële Hijswerktuigen voor verkoop
ketong bied altijd zeer goede trustable kwaliteit aan!

—— Ahmad Saeed

NO.1 LEVERANCIER VAN DE BOUW VAN HIJSTOESTEL EN OPGESCHORT PLATFORM IN CHINA.

—— Natalia

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi Ketong Engineering Machinery Manufacture Co.,Ltd

1 2 3 4
Wuxi Ketong Engineering Machinery Manufacture Co.,Ltd Wuxi Ketong Engineering Machinery Manufacture Co.,Ltd Wuxi Ketong Engineering Machinery Manufacture Co.,Ltd Wuxi Ketong Engineering Machinery Manufacture Co.,Ltd
Kantoorgebouw Meeting Room

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KETONG
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%

Van de Techniekmachines van Wuxiketong de Vervaardigingsco., Ltd in industriële de ontwikkelingsstreek van Zhangjing wordt gevestigd in Wuxi-stad van Jiangsu-Provincie, China, is een high-tech onderneming in de productie van en het uitvoeren van bouwmachines die. Ons merk is KETONG. Ons bedrijf is ook het integratiebedrijf dat ontwerp, vervaardiging, verkoop, en installatie van het hoge materiaal van de verrichtings werkende bouw maakt. En hebben over de hele wereld goede reputatie.
Met innovatieve technologie, profect inspectiemethodes, geavanceerd en volledig verwerkingsmateriaal, strikt en veilig biedt het kwaliteitsbewakingssysteem, ons bedrijf u oprecht hoogte aan - kwaliteitsproducten en de goede naverkoopdiensten.

 Wij hebben 5 reeksenproducten: De torenkraan, dakkraan, bouwhijstoestel, bouwgondel, brugkranen ets, producten is hoofdzakelijk de uitvoer. Onze producten worden uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Rusland, Brazilië, Vietnam, Filippijnen, Maleisië, India, Pakistan, Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Saudi-Arabië, Bahrein, Chili, Iran, Colombia, Venezuela, Algerije, Kazachstan meer dan 20 landen en de meeste binnenlandse provincies.

  Het bedrijf dringt altijd eerst over beheersbeleid aan van eerlijkheid, kwaliteit, wetenschappelijk beheer, merk en uitstekend na de verkoopdiensten Ketong-bedrijfhulp u om uw probleem in de hoge stijgingsdiensten te verlichten.

 

Contactgegevens
Wuxi Ketong Engineering Machinery Manufacture Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Cicy

Tel.: 86-510-83798239

Fax: 86-510-83798239

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)