Van de Techniekmachines van Wuxiketong de Vervaardigingsco., Ltd. 

 

 

Thuis Productenelektrische overhead kraan

5T, 10t QD elektrische Overhead kraan met haak voor machines a lgemene vergadering Workshops

5T, 10t QD elektrische Overhead kraan met haak voor machines a lgemene vergadering Workshops

5t, 10t QD Electric Overhead Crane with Hook For Eneral Machinery Assembly Workshops

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: TIANLI
Certificering: QD

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: export verpakkingen
Levering vermogen: 500sets/jaar
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

5t, 10t-QD Elektrische Luchtkraan met Haak voor Eneral-de Workshops van de Machinesassemblage

Model: QD

Korte Inleiding:

De kraan wordt toegepast op de algemene workshops van de machinesassemblage, de workshops van de metaalstructuur, de workshops van het machinesonderhoud voor het dragen, en steunt metallurgische ondernemingen voor het hulp opheffen in staal het rollen workshop en gieterijworkshop. De kraan is recommendated om bij de voorwaarde dat te lopen de temperatuur tussen 20 en 40 M is, en de relatieve vochtigheid is minder dan 85%, als de kraan wordt gebruikt om gevaarlijke of vurige oplossing op te heffen, u op de orde moet annoteren om veiligheid te verzekeren. Controlemanier: 1. grondcontrole, 2. cabinecontrole 3. afstandsbediening. Wij kunnen speciale producten ontwerpen en vervaardigen onder de behoeften van gebruikers.
 

Hoofd technische datum:

Nominaal vermogen: 5t, 10t, 16/3.2t, 20/5t, 32/5t, 50/10t, 75/20t, 125/32t, 160/32t, 200/32t, 250t, 400t. Enz.

Spanwijdte: 10.5m, 13.5m, 16.5m, 19.5m, 22.5m, 25.5m, 28.5m, 31.5m, 46.5m.etc.

 classificatiegroep: A5 (voor het niet frequente werk, zoals de eneral workshops die van de machinesassemblage wordt gebruikt)

A6 (voor het frequente werk, zoals metallurgische ondernemingen voor het hulp opheffen wordt gebruikt) die

Het nominale vermogen wordt vermeld door fractie, wijst de teller op nominaal vermogen van hoofdhaaklading, wijst de noemer op nominaal vermogen van hulphaaklading.

De kraan door onze fabriek wordt gemaakt is verbeterd gebaseerd op de originele haakkraan die. Wij gebruiken nieuwe vaardigheden, nieuwe standaard, nieuwe technieken en ontwikkelen nieuwe componenten. Het nieuwe product met voordelen van energie - de besparing en weinig lawaai zijn redelijk in bouw, uitstekend in prestaties, betrouwbaar in kwaliteit en hebben vlotte het remmen werking en ruime verrichtingsruimte met een aardige mening. Het heeft hoge uitwisselbaarheid, uitstekende veelzijdigheid, en de geschikte dienst.

Gebaseerd op originele, is de nieuwe generatie verbeterd. De elektrische motor is de ruimte van de reeksy. Verrichting en hijsend beperker zijn het recentste model.  De elektrocontroledoos is geoptimaliseerd. De verrichtingsruimte en het platform worden aangesloten door de trede zo mens kunnen gemakkelijk uitgaan en verslaan. Het belangrijkste deel gebruikt schacht.this machine met lage snelheid volledig overeenstemt met vereist van craneGB3811-83-ontwerpcriterium en de regelgeving van de kraangb6067-85 veiligheid. De nieuwe componenten zijn ontwikkeld om verschillende gebruikers tevreden te stellen: in-line controlemachine, dakventilator, p4cooling-Lucht machine, T4cold en warme lucht het verwarmen radiator, hydraulische pushrod rem, de elektrische beperker van de hijstoestelhoogte, - verlichtingsreeks, overbelastingsbeperker, communicatie apparaat. Het kleine vervoer gebruikt vlakke kabel en het grote vervoer gebruikt h-type diadraad.

De nieuwe componenten heeft hierboven de gebruiksfunctie van de kraan verbeterd. Tegelijkertijd uit gaan de productiekosten, de prijsverhoging. De klanten kunnen producten door behoeften kiezen. (opdracht gevend tot instructies zijn als volgt)

Beschrijving:

De elektrische luchtkraan met haak functioneert terwijl de grote vervoerbewegingen langs de lengte van de workshop, het kleine vervoer zich dwars of de haakbewegingen op en neer beweegt.

Het wordt toegepast op de algemene workshops van de machinesassemblage, de workshops van de metaalstructuur, de workshops van het machinesonderhoud voor het dragen, en steunt metallurgische ondernemingen voor het hulp opheffen. De kraan is recommendated om bij de voorwaarde dat te lopen de temperatuur tussen -20 ℃and 40 ℃ is, en de relatieve vochtigheid is minder dan 85%.

Het opdracht geven van tot informatie:

1.Rated de capaciteit, spanwijdte, het laden lifthoogte moet duidelijk worden gericht.

2.Data is hierboven de norm van binnenkraan met gesloten verrichtingsruimte. Er zijn drie basistypes van verrichtingsruimten: open type, dicht type, en type met koude en warme lucht het verwarmen radiator. Het type van verrichtingsruimte, positie en richting moet worden gericht.

3.Trackway het model zou moeten worden gericht

4.Components kan zijn kiest

    Reeksyb vlakke rubberkabel

    H type energy-saving glad lijnapparaat

    Licht apparaat

    QCX-overbelastingsbeperker

    Dakventilator

5.The de grootte van kraan voorlegt van dit Catalogusblad zal zijn veranderd wanneer de verwante technologie-gegevens veranderen. Bericht

6.Our de fabriek kan diverse niet genormaliseerde of speciale luchtkraan volgens klanten speciale vereisten ontwerpen en vervaardigen.

7.The de kraansteekproeven zijn voor wijzigingen vatbare zonder voorafgaande kennisgeving gebruiker, gelieve te blijven regelmatig met het Bedrijf in contact.

Welkom om onze fabriek te bezoeken en onderzoek te verzenden, ben ik blij u onmiddellijk te antwoorden. Ons systeem van de naverkoopdienst verzekert elke eindgebruiker houdt altijd bewegend 

E-mail: sales003@chinaketong.cn

 www.chinaketong.cn

Mobiel: +86-18018351831

Contactgegevens
Wuxi Ketong Engineering Machinery Manufacture Co.,Ltd

Contactpersoon: Cicy

Tel.: 0086-83798239

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)